Volvo Penta reservedele forhandles her hos Brdr. Petersen

Båd der planer

Vil du sikre en problemfri sejlads, så bør du investere i produkter fra den førende producent Volvo Penta. Denne producent garanterer blandt andet høj kvalitet, økonomisk drift og højt serviceniveau.

indenbordsmotor fra volvo penta

Indenbordsmotor 

Skal vi stå for leveringen af din næste bådmotor?

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et stort kendskab til forskellige typer af motorer. Vi forhandler blandt andet Volvo Penta.

Det kan være svært at gennemskue, hvilke behov du har med hensyn til en motor, og hvilken der passer bedst til netop dit skib. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning, så vi kan levere din næste indenbordsmotor.

Vi tilbyder Volvo Penta reservedele til ethvert formål

Står du og mangler en særlig reservedel fra Volvo Pentan så kontakt os.​

Vores reservedelslager har et stort udvalg af Volvo Penta reservedele, så der er noget til ethvert behov. Uanset om du mangler Volvo Penta reservedele til din fritids- eller erhvervsbåd, så kan du finde det hos os.

Mangler du hjælp til at finde den Volvo Penta reservedel, som passer bedst til dine behov, så står vi klar med kompetent rådgivning. Derudover kan du altid forvente god service, når du handler hos os. 

Volvo Penta reservedele

​Find og bestil reservedele og tilbehør

Brug af originale Volvo Penta reservedele sikrer dig optimal ydelse, driftsikkerhed og lang levetid for din Volvo Penta motor.

Find også reservedele og andet på Volvo Penta webshop

Du kan også handle via vores webshop.