Lad os være din kompetente bådmekaniker

To mekanikere ser på en volvo penta

Bådmekaniker

Mere end 90 års erfaring inden for Maritim service gør os til specialister i reparation, service og optimering af din båd. Vi er opdaterede på nyeste teknikker og udstyr, og vi leverer den bedste service. Står du og har brug for hjælp eller vejledning til din båd, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.                                                 

Sikkerhed på havet

Om du er typen, der bruger din lystbåd så ofte du kan, eller om du blot søsætter den ved særlige lejligheder, er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet til gode priser. Hos os kan du blandt andet finde forskellige typer af de bedste bådmotorer, og så er vi lagerførende i Volvo Penta-olier.
Uanset hvor ofte du er er ude med lystbåden, så er det vigtigt, at sikkerheden altid er i top, og her kan vi også hjælpe. Vi installerer og udfører radiosyn på vegne af Søfartsstyrelsen, sådan at du altid kan regne med udstyret, hvis du skulle komme i problemer, mens du er ude på vandet.

Bådmotor

Få hjælp og rådgivning til dit valg af bådmotor.

At finde den rigtige motor er ikke en nem opgave, men Brdr. Petersens Maskinfabrik kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bådmotor eller bådmotor diesel. Med vores store erfaring og kyndige medarbejdere, som hele tiden holdes ajour med fagområdets udvikling og tendenser, kan vi rådgive dig i, hvilken motor, der passer bedst til dig og din båd. Vi står altid klar til at hjælpe med alle henvendelser og giver gerne et godt råd.  

Vi forhandler og reparerer alle mærker og modeller

Vi forhandler flere mærker og modeller og har siden 1980’erne været autoriseret forhandler af blandt andet Volvo Penta, Mercury og Mercruiser. Vi er især specialister inden for Volvo Penta, som er en af verdens førende producenter af motorer og kendt for deres kvalitet, sikkerhed og økonomiske drift. Volvo Penta er derfor en oplagt mulighed i forbindelse med din næste motor til båd, uanset om du er indehaver af en mindre fritidsbåd eller et større fartøj.

Med vores faglige viden og kvalifikationer, kan vi derfor professionelt hjælpe dig med at vælge og installere din næste bådmotor.

Bådreparation og servicevogn

Når uheldet er ude og du har brug for en påhængsmotor reparation eller din indenbordsmotorer skal repareres, er vi ikke mere end et opkald væk. Vores servicevogne kører på størstedelen af Sjælland, du kan derfor nemt få besøg af os uanset opgave og størrelse. Vi sætter altid en ære i, at opfylde dine individuelle behov og ønsker.
Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et stort kendskab til forskellige typer af motorer. Vi rådgiver og vejleder gerne om alle vores produkter herunder også vores indenbordsmotorer. Vi forhandler blandt andet Volvo Penta og Mercruiser.

Der er mange fordele ved en indenbordsmotor som f.eks.:

  • Elektroniskstyret (både diesel og benzin)
  • Mindre larm fra motoren
  • Færre vibrationer
  • Lavere udstødningsemissioner
  • Bedre komfort

Det kan være svært at gennemskue, hvilke behov du har med hensyn til en motor, og hvilken der passer bedst til netop din båd. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning, så vi kan levere din næste indenbordsmotor.