Hos os får dit skib professionel assistance

Bådmekaniker

Erfarne og kompetente bådmekaniker inden for maritim service gør os til specialister i reparation, service og optimering af dit skib. Vi er opdaterede på nyeste teknikker og udstyr, og vi leverer den bedste service. Står du og har brug for hjælp eller vejledning til dit skib, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.
Hos os får dit skib professionel assistance.

Når din båd er din levevej

Vi ved, hvad det vil sige, når båden er din levevej, derfor er det vigtigt for os, at vi altid leverer et stykke arbejde i højeste kvalitet, og at vi er i stand til at hjælpe dig med de behov, du netop står med.

indenbordsmotor fra volvo penta

Indenbordsmotor 

Skal vi stå for leveringen af din næste bådmotor?

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et stort kendskab til forskellige typer af motorer. Vi forhandler blandt andet Volvo Penta og Mercruiser.

Det kan være svært at gennemskue, hvilke behov du har med hensyn til en motor, og hvilken der passer bedst til netop dit skib. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning, så vi kan levere din næste indenbordsmotor.

Reparation af motorer

Et skib og ikke mindst en motor kræver meget vedligeholdelse for at fungere optimalt. Derfor er vi hos Brdr. Petersens Maskinfabrik specialiserede i mange typer af opgaver, som forlænger din motors levetid. Vi kan hjælpe med forsikringsskader, vedligeholdelse, service, renovering samt reparation af bådmotorer indenbords. Derudover har vi et stort sortiment af reservedele til vores Volvo Penta motorer.