Brdr. Petersens Maskinfabrik tilbyder Mercury Marines påhængsmotorer

I et samarbejde med Mercury Marine forhandler vi Mercury påhængsmotorer til en god pris. Mercury Marine er kendt for sin gode kvalitet og service, og det er en fornøjelse for Brdr. Petersens Maskinfabrik at være Mercury påhængsmotor forhandler. Mercury Marine har i mere end 75 år arbejdet på at gøre påhængsmotorerne så pålidelige som de er i dag, og det er noget vi er glade for at kunne viderebringe til de danske farvande. Vi er den nordligste Mercury påhængsmotor forhandler på Sjælland, men hvis du har behov for det, rykker vi gerne ud til det meste af Sjælland.

150 hk Mercury motor på båd

Mere end bare en Mercury påhængsmotor forhandler

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik er vi mere end blot forhandler af Mercury Marine motorer – vi yder også Mercury påhængsmotor service. Skulle der ske noget med din motor, så står vi klar til at yde kvalitetsservice for dig og din motor. Det kan også være en god idé at få lavet forebyggende og vedligeholdende arbejde på din Mercury påhængsmotor. Vi er eksperter på motorer så uanset dit behov, så klarer vi den.

Masser af styrke men ingen larm

Den høje kvalitet Mercury Marine kommer med, passer godt med de krav Brdr. Petersens Maskinfabrik stiller til sine produkter, og derfor har vi besluttet at forhandle deres kvalitetsmotorer. Ud over at være pålidelige, så er påhængsmotor Mercury også miljøvenlige og har et lavt energiforbrug.
De seneste påhængsmotorer på Mercury-stammen er V6 og V8-motoren, som er helt støjsvage og enormt stærke. Der hvor de nye motorer især adskiller sig, er i forhold til den tidligere Varado-serie. Her vejer de nye V-modeller op mod 49 kg mindre end sin forgænger, og det kan mærkes. Desuden kan man spare helt op til 20 % på brændstofforbruget i forhold til tidligere modeller. V6 og V8 motoren kommer i tre forskellige udgaver:

  • 4-takt, der er perfekt til dagligdags brug
  • Pro XS til det mere sportslige brug
  • SeaPro, der egner sig bedst til erhvervsbrug

 

Du kan læse mere om Mercury Marine, og se de forskellige størrelser her:

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan du kan få din nye motor i dag

Du kan allerede i dag kontakte os for et godt og uforpligtende Mercury påhængsmotor tilbud. Det gør du ved at ringe til os på tlf. 48 30 01 36 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor vi svarer på henvendelser hurtigst muligt. Uanset om det vedrører rådgivning om din nye motor eller reparation af din nuværende, så er vi klar til at hjælpe.