Olie & smøring

Volvo Penta Motorolie

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik er vi altid klar til at yde professionel rådgivning, når din båd trænger til en olie og smøring. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter til din båds motor, og vi har mange års erfaring inden for det maritime. På vores maskinfabrik i Gilleleje kan vi klare mange former for opgaver, og vi servicerer motorer for alle slags lystbåde. Desuden kører vores servicevogn på det meste af Sjælland til både store og små opgaver, så din båd og motor altid kan blive efterset af os. Vi er altid klar til at hjælpe, og derfor kommer vi også ud til akutte problemer.

Vi har et stort udvalg af produkter inden for olie og smøring

Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rette olie og smøring til din båd, så er vi altid klar til at rådgive dig. Vi fører et stort udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser, og vi er lagerførende af de fleste Volvo Penta- og Fuchs olier og kølevæsker. Vi fører et bredt udvalg og har vi ikke det, du søger på vores lager, så bestiller vi det hjem.

Husk at du bør skifte oliefilterene med jævne mellemrum, og vi er naturligvis klar til at vejlede dig i at vælge de helt rigtige filtre til din båd. Vi kan også tilbyde diverse klude- og fedtningsprodukter, så du kan holde din motor ren. Vi er autoriseret i mærkerne Mercury og Mercruiser, og vi kan servicere langt de fleste anerkendte motorer.