Sidebar Menu

Vigtig information

Grundet den nuværende sundhedskrise, har vi taget vores forholdsregler, for at beskytte vores medarbejdere og kunder. Vi arbejder nu i  to-holdskift, og det kan betyde at vores kunder skal have lidt tålmodighed med vores mulighed for at løse hasteopgaver.

I vores forretningen er der ligeledes mindre bemanding. I forretningen henstiller vi til at følge Sundhedsstyrelsens gode råd ved omgang med andre personer.

Håber på din forståelse.

Service og reparationer

Mekanikere ved Dieselmotor

Hos os får du professionel reparation, service og vedligeholdelse af din skibsmotor på det meste af Sjælland

Hvis man sejler meget, så vil man før eller siden opleve slitage af skibets motor. Du kan også komme ud for uheld / havari, som påfører motoren skader. På Brdr. Petersens Maskinfabrik står vi altid klar til at hjælpe dig med dine motorproblemer, så du hurtigt kan komme på vandet igen. Vores dygtige mekanikere klarer forsikringsskader, vedligeholdelse, slitage, renovering og reparation.

Beddingskapacitet op til 300 ton, og servicevogne

Vores maskinfabrik ligger på Gilleleje Havn, hvor vi samarbejder med bådebygger og skibsmaler og har beddingskapacitet op til 300 ton. Desuden har vi servicevogne der kører på det meste af Sjælland. Hvis du har brug for hjælp med din skib og motor, så kommer vi ud til dig hurtigst muligt.

Adresse

  • Brdr. Petersen`s Maskinfabrik Gilleleje A/S
  • Carl Petersensvej 2, 3250 Gilleleje
  • Telefon 4830 0136
  • Vagttelefon 2125 5136
  • Email : info@brdrpetersen.dk