Volvo Penta forhandler

Volvo Penta forhandler

Find din Volvo Penta motor eller reservedel hos os.

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik er din Volvo Penta forhandler, når du skal bruge motorer og reservedele til din båd. Volvo Penta er verdenskendt for sin høje kvalitet og sikkerhed samtidig med, at du får et produkt med fornuftig økonomisk drift. Vi hjælpe dig med, at finde den motor eller reservedel du har brug for. Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik har vi i mere end 30 år været autoriseret forhandler af Volvo Penta, hvilket giver os et unikt og dybdegående kendskab til motorerne.

Uanset om du tager på havet for at have en rolig eftermiddag med familie og venner, eller om du skal til søs på den lange rejse, er det vigtigt at du føler dig tryg og sikker. Volvo Penta motorer er kendt for deres pålidelighed og sikkerhed, hvilket er essentielt, når du begiver dig ud på havet. Vi anbefaler derfor vores Volvo Penta motorer, som findes i mange forskellige modeller.

Det kan være svært at gennemskue, hvilken motor eller reservedel, der passer bedst til netop dit fartøj på grund af de mange muligheder. Vi står derfor klar til at vejlede dig og give dig gode råd, så du kan begive dig trygt ud på havet.

Køb dit Volvo Penta tilbehør hos en autoriseret forhandler

Når du køber din motor eller reservedel hos en autoriseret Volvo Penta forhandler, er du garanteret, at der er udført kontrol af samtlige produkter, vi får hjem. Vi er altid meget opmærksomme på, at produkterne lever op til de forskellige krav, som stilles og derfor kan du også være sikker på, at de produkter du får med hjem er kvalitetssikrede. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke fordele der er ved at anvende originale Volvo Penta reservedele til dit fartøj:

  • Du får længere holdbarhed og bedre kvalitet ved at anvende originale reservedele til dit fartøj
  • Du får lettere ved at vedligeholde og montere reservedele, som er originale
  • Du slipper for at bekymre dig om dit fartøj holder, når du anvender originale reservedele - originale dele er det sikre valg

Vi hjælper dig med påsætning, service og reparation i det meste af landet

Du vil opleve, at din motor og andre reservedele på din båd eller skib med tiden naturligt bliver slidt, hvorfor eftersyn og reparation er vigtigt. Du kan også være uheldig, mens du er ude på havet at opleve, at en eller flere af dine vigtige reservedele sætter ud. Uanset årsagen kan vi hjælpe dig med din motor- eller reservedelsproblemer hurtigt og effektivt på vores Maskinfabrik ved Gilleleje Havn. Vi tilbyder også at køre ud til dig med en af vores servicevogne, så vi kan hjælpe dig der, hvor dit fartøj befinder sig.

Kontakt os for at indhente et uforpligtende tilbud eller rådgivning
Uanset om du efterspørger hjælp til Volvo Penta motorer eller reservedele, eller om du har brug for rådgivning inden for andre former for Maritim service, kan du være sikker på, at vores kompetente medarbejdere kan hjælpe dig med dine motorudfordringer.

Som autoriseret Volvo Penta forhandler sørger vi for, at vores medarbejdere løbende efteruddannes og altid har adgang til den nyeste viden, både inden for Volvo Penta men også inden for andre Maritime områder. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt ud på havet igen.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.