Sidebar Menu

Vigtig information

Grundet den nuværende sundhedskrise, har vi taget vores forholdsregler, for at beskytte vores medarbejdere og kunder. Vi arbejder nu i  to-holdskift, og det kan betyde at vores kunder skal have lidt tålmodighed med vores mulighed for at løse hasteopgaver.

I vores forretningen er der ligeledes mindre bemanding. I forretningen henstiller vi til at følge Sundhedsstyrelsens gode råd ved omgang med andre personer.

Håber på din forståelse.

Medarbejdere hos Brdr. Petersens Maskinfabrik i Gilleleje

Mange af vores ansatte har været tilknyttet virksomheden over flere årtier, en del af dem er udlært i virksomheden og har valgt at blive efter endt læretid. Efteruddannelse og udvikling af de ansattes kompetencer vægtes højt. Indenfor værkstedets fagområder sker der en hastig udvikling, der kræver at man hele tiden holder sig ajour. Samtidig gør vi en ære i at holde gamle håndværkstraditioner i live, så alle slags reparationer stadig kan klares også på aldrende skibe og maskiner.

Nedenfor præsenteres Brdr. Petersen's medarbejdere. Udover de præsenterede har vi mange flere uddannede mekanikere, bådmekanikere, elektrikere, smede, industriteknikere og svejsere.

Brdr. Petersens domicil

Brdr. Petersens
Maskinfabrik Gilleleje A/S

Carl Petersensvej 2, 3250 Gilleleje
Telefon 4830 0136
Vagttelefon 2125 5136
Email : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse

  • Brdr. Petersen`s Maskinfabrik Gilleleje A/S
  • Carl Petersensvej 2, 3250 Gilleleje
  • Telefon 4830 0136
  • Vagttelefon 2125 5136
  • Email : info@brdrpetersen.dk