Brdr. Petersens' Maskinfabrik

Over 90 års erfaring indenfor det maritime. Kvalitet og professionalisme samt sikkerhed til søs prioriteres i alle arbejdsopgaver. Vi har de nødvendige kompetencer, både når det drejer sig om nyinstallationer, reparationer og omforandringer.

 

Opgaver løses på vand og land. Hovedbeskæftigelsen er servicering af fiskeflåden, assistance af enhver art for lystbådefolket, vedligeholdelse af lods- og redningsbåde samt opgaver på færger og sundbusser. Desuden løses også opgaver ”på land” indenfor stålkonstruktioner, spil, hydraulik, klip/buk mm.  

 

Firmaet beskæftiger 20 dygtige og velkvalificerede medarbejdere, fordelt på smedeværksted, motorværksted, el-afdeling og administration. Fleksibilitet og god service er vigtige elementer og det betyder, at vi lynhurtigt stiller med værkstøjskassen - også i de akutte tilfælde.

 

Maskinfabrikken er en del af servicenetværket på Gilleleje Havn, hvor et mangeårigt samarbejdet muliggør udførelse af alle typer opgaver indenfor skibsfart. Vi har desuden flere servicevogne, der kører over det meste af Sjælland.

 

Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje A/S
Havnevej 19, DK-3250 Gilleleje, Tlf. +45 4830 0136

Forhandler af: